Εκδηλωσεις

«ΜΙΜΗΣ ΠΛΕΣΣΑΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ» ΣΤΟ ΠΑΛΛΑΣ

Εκδηλωσεις

«Μίμης Πλέσσας για πάντα» στο Παλλάς

Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023

Ένας αιώνας σχεδόν που η Ελλάδα γέννησε τον Μίμη Πλέσσα, έναν από τους μεγαλύτερούς της μουσικοσυνθέτες, τον οποίο τίμησαν η Περιφέρεια Αττικής και ο Σύλλογος Θυάτειρα συνδιοργανώνοντας μια μοναδική συναυλία – αφιέρωμα στον πρωτοπόρο Έλληνα της τέχνης της μουσικής στο Θέατρο Παλλάς, με ερμηνευτές τον Αντώνη Ρέμο και για πρώτη φορά την η Έλενα Παπαρίζου.

Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023

Ένας αιώνας σχεδόν που η Ελλάδα γέννησε τον Μίμη Πλέσσα, έναν από τους μεγαλύτερούς της μουσικοσυνθέτες, τον οποίο τιμούν η Περιφέρεια Αττικής και ο Σύλλογος Θυάτειρα συνδιοργανώνοντας μια μοναδική συναυλία – αφιέρωμα στον πρωτοπόρο Έλληνα της τέχνης της μουσικής στο Θέατρο Παλλάς, όπου θα τραγουδήσουν ο Αντώνης Ρέμος και για πρώτη φορά η Έλενα Παπαρίζου.

Ο Σύλλογος Θυάτειρα ανταποκρίθηκε στην τιμητική πρόταση της Περιφέρειας Αττικής να συμμετέχει ως συνδιοργανωτής στην εξέχουσα μουσική εκδήλωση και με κοινό στόχο την προβολή των σπουδαίων έργων του γνωστού Έλληνα μουσικοσυνθέτη αλλά και του πολιτισμού μας εν γένει, τα εισιτήρια θα διατεθούν στο κοινό δωρεάν. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για το έτος 2023, ο «Σύλλογος Θυάτειρα» επικεντρώνεται σε δράσεις στήριξης των ατόμων τρίτης ηλικίας. Ένας από τους βασικούς σκοπούς του Συλλόγου Θυάτειρα είναι και η προστασία ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, όπως είναι τα άτομα τρίτης ηλικίας που η διασφάλιση των θεμελιωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων τους συνιστά πρωταρχική υποχρέωση κάθε σύγχρονου κράτους, αλλά και ηθικό χρέος όλων μας.

Συμμετέχουν: Ορχήστρα «Μίμης Πλέσσας», Σπύρος Κλείσσας, Δέσποινα Πολυκανδρίτου

Μουσική Διεύθυνση: Γιώργος Παχής, Αθανάσιος Χόνδρος

Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Λουκίλα Καρρέρ Πλέσσα

Event