Εκδηλωσεις

ΚΩΣΤΑΣ ΛΕΙΒΑΔΑΣ 25 ΧΡΟΝΙΑ …

Εκδηλωσεις

Κώστας Λειβαδάς 25 χρόνια…

Zografou Summer Festival 2023

Δευτέρα 17 Ιουλίου

Ερμηνεύουν: Ελένη Τσαλιγοπούλου, Ερωφίλη

Zografou Summer Festival 2023

Δευτέρα 17 Ιουλίου


Ερμηνεύουν: Ελένη Τσαλιγοπούλου, Ερωφίλη

Ο αγαπημένος μας τραγουδοποιός Κώστας Λειβαδάς στήνει μια μεγάλη μουσική γιορτή, διανύοντας το εικοστό πέμπτο του έτος στο τραγούδι και τη δισκογραφία και το γιορτάζει παρέα με δύο σημαντικές ερμηνεύτριες, την Ελένη Τσαλιγοπούλου και την Ερωφίλη, την Δευτέρα 17 Ιουλίου στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Ζωγράφου.

Μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια, μας έχει χαρίσει πάρα πολλά αγαπημένα τραγούδια με τις φωνές πολλών σημαντικών ερμηνευτών, αλλά και 7 προσωπικούς δίσκους, μελοποιημένη ποίηση, soundtracks για την τηλεόραση και τον κινηματογράφο και μουσική για το χοροθέατρο.

Από το «Μοίρα μου έγινες» μέχρι τα «Παιδιά των δρόμων» και το «Πιάσε με» και από το «Κάθε μπαλκόνι έχει άλλη θέα», το «Σαν να μη πέρασε μια μέρα» και το «Για να σε συναντήσω» ως το «Η επιμονή σου», «Το καράβι για τη Φολέγανδρο», το «Εγώ σ’ αγάπησα εδώ», η γιορτή και το τραγούδι δεν σταματούν από την αρχή ως το τέλος.

Σε αυτή την επετειακή συναυλία, δύο σημαντικές τραγουδίστριες, η Ελένη Τσαλιγοπούλου και η Ερωφίλη, θα ερμηνεύσουν σημαντικά τραγούδια του Κώστα Λειβαδά, ενώ θα μοιραστούν στη σκηνή και τραγούδια άλλων, που αγαπάνε πολύ!

Παίζουν οι μουσικοί:

Κώστας Καββαδίας – κιθάρες

Αιμίλιος Μπαριαμπάς – μπάσο

Βαγγέλης Καλαμαράς – τύμπανα

INFO
Ώρα έναρξης: 21:00
Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο
Γ. Ζωγράφου 17 (είσοδος από πλατεία Ι. Ν. Αγίου Γεωργίου)
Ώρα: 21:00
Είσοδος ελεύθερη.