Προφιλ Στελεχους

Δημήτρης Ιωαννίδης

Παραγωγός – Διευθυντής σκηνής

Προφίλ στελέχους

Δημήτρης Ιωαννίδης

Παραγωγός – Διευθυντής σκηνής

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μόναχο της Γερμανίας. Στην Ελλάδα έρχεται στο 1987 για να σπουδάσει στην ΑΣΟΕΕ, στο Τμήμα Στατιστικής.

Από νεαρός ασχολείται με τη μουσική, γράφει, παίζει και δημιουργεί τραγούδια και μουσικά θέματα που έχουν ενταχθεί σε ερασιτεχνικές θεατρικές παραστάσεις, αλλά και σε cd επώνυμων καλλιτεχνών.

Από το 1997 δημιουργεί μαζί με την Έλλη Ρουμπέν τη Μουσική Σκηνή «Τσάι στη Σαχάρα» και από τότε ένα μεγάλο ταξίδι ξεκινά στο χώρο της Τέχνης και της Μουσικής.  Στην πορεία δημιουργούν μαζί την πολιτιστική εταιρεία Artway – Τεχνότροπον, η οποία ως σήμερα δραστηριοποιείται με επιτυχία στο χώρο
του Πολιτισμού.

Έχει αναλάβει την παραγωγή σημαντικών παραστάσεων ελλήνων δημιουργών, καθώς και την καλλιτεχνική διεύθυνση πολλών συναυλιών και μουσικοθεατρικών projects. Έχει εργαστεί ως διευθυντής παραγωγής και ως διευθυντής σκηνής σε πολλές και σημαντικές παραγωγές ελλήνων καλλιτεχνών, σε εμβληματικούς χώρους και, σχεδόν, σε όλα τα θέατρα, τους συναυλιακούς και τους αρχαιολογικούς χώρους της Ελλάδας.

Είναι υπεύθυνος παραγωγής του label της Αrtway, έχοντας επιμεληθεί μουσικές παραγωγές και cds που έχουν λάβει εξαιρετικές κριτικές και έχουν βραβευτεί στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Social media:
https://www.facebook.com/dimitris.ioannidis
Email: d.t.ioannidis@gmail.com