Υπηρεσίες

Υπηρεσίες

Υπηρεσίες

Διοργάνωση και Παραγωγή Πολιτιστικών Εκδηλώσεων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Οι εταιρείες μας είναι εξειδικευμένες στη διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεωνποικίλου είδους, έχοντας την απαραίτητη γνώση, εμπειρία και αισθητική. Έχουμεδιοργανώσει συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις και events στους πιο απαιτητικούςχώρους και θέατρα της Ελλάδος, ενώ έχουμε συνεργαστεί και με σημαντικάθέατρα, μουσεία και χώρους της Ευρώπης, έχοντας λάβει εξαιρετικές κριτικές.

Σε συνεργασία με γραφεία παραγωγής στη Γερμανία και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, καθώς και με Ελληνικούς Συλλόγους σε μεγάλες πόλεις της Ευρώπης,n έχουμε τη δυνατότητα να αναλάβουμε τόσο την παραγωγή, όσο και την προβολή και πλήρη οικονομοτεχνική μελέτη παραστάσεων ελλήνων καλλιτεχνών σε σημαντικά διεθνή θέατρα και χώρους πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Διοργάνωση και παραγωγή περιοδειών ελλήνων καλλιτεχνών

Η γνώση και εμπειρία μας σε πολλά Φεστιβάλ της Ελλάδος και οι άριστες σχέσεις μας με Φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης μας δίνουν τη δυνατότητα να αναλάβουμε επιτυχώς θερινές όσο και χειμερινές περιοδείες σημαντικών καλλιτεχνικών ομάδων.

Διοργάνωση και παραγωγή συναυλιών ξένων καλλιτεχνών

Αναλαμβάνουμε να παρουσιάσουμε στο ελληνικό τόσο γνωστούς όσο και νέους καλλιτέχνες που διακρίνονται στο χώρο τους από τη διεθνή μουσική σκηνή, έχοντας ως ευθύνη μας την πλήρη διοργάνωση, όπως και την προβολή του καλλιτέχνη και της συναυλίας – παράστασης.

Εκπροσώπηση ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών

Εκπροσωπούμε και διοργανώνουμε τις συναυλίες σημαντικών Ελλήνων Καλλιτεχνών εδώ και πολλά χρόνια, με εξαιρετικά αποτελέσματα και κριτικές για το επίπεδο διοργάνωσης. Παράλληλα, εκπροσωπούμε σημαντικούς καλλιτέχνες από το διεθνές στερέωμα, κυρίως της jazz, world και ethnic μουσικής.

Δημόσιες Σχέσεις / Υποστήριξη Επικοινωνίας

Διαθέτουμε ολοκληρωμένο τμήμα Δημοσίων Σχέσεων και ειδικευμένο στο online artist promotion. Αναλαμβάνουμε την συνολική προβολή του καλλιτέχνη με τον οποίο συνεργαζόμαστε, όσο και μεμονωμένων events που χρειάζονται την ανάλογη διαφήμιση και υποστήριξη.

Υπηρεσίες Γραφείου Τύπου / Οργάνωση Συνεντεύξεων

Διαθέτουμε σημαντικούς και επώνυμους συνεργάτες που συντάσσουν κείμενα, δελτία τύπου και βρίσκονται σε επικοινωνία με το σύνολο των Μ.Μ.Ε. που σχετίζονται με τον καλλιτέχνη, την παράσταση ή το event. Έχουμε αναλάβει τη διοργάνωση ιδιαίτερα επιτυχημένων Συνεντεύξεων Τύπου, έχοντας ειδίκευση στις διοργανώσεις κοινωνικού, φιλοσοφικού και φιλανθρωπικού χαρακτήρα.

Εξεύρεση χορηγιών επικοινωνίας

Διαθέτουμε σημαντικούς συνεργάτες που ασχολούνται με τις Χορηγίες Επικοινωνίας, ενώ ταυτόχρονα έχουμε μόνιμες συνεργασίες από το χώρο των μουσικών portals (ενδεικτικά αναφέρουμε e-orfeas.gr, musicheaven.gr, neolaia.gr, flowmagazine.gr, mixgrill.gr και πολλά άλλα).

Οργάνωση Σεμιναρίων, Συνεδρίων και Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων

Σε συνεργασία με έμπειρους επαγγελματίες σε κάθε χώρο συνεδρίου και με εξειδίκευση στα Πολιτιστικά, Εναλλακτικά και Φιλοσοφικά Συνέδρια και Ημερίδες, έχουμε τη δυνατότητα να οργανώσουμε μαζί σας ένα διαφορετικό Συνέδριο ή Ημερίδα, με προτάσεις Πολιτισμού, αλλά και Εναλλακτικού Τουρισμού.

Παραγωγή και διανομή c.d.

Από το 2006, σε συνεργασία με την ανεξάρτητη δισκογραφική εταιρεία Polytropon, έχουμε το δικό μας cd label, με ειδίκευση στη jazz και world μουσική. Παράλληλα, έχουμε την τιμή να συνεργαζόμαστε δισκογραφικά σε νέα cd μεγάλων ελλήνων συνθετών, όπως ο Μίμης Πλέσσας και ο Ηλίας Ανδριόπουλος. Οι παραγωγές μας έχουν λάβει πολύ καλές κριτικές από παραγωγούς ραδιοφώνου και εξειδικευμένα περιοδικά μουσικής και ήχου.

Άλλες υπηρεσίες

Μουσική παραγωγή, Studio, Ηχογραφήσεις, Φωτογραφία.

Διαθέτουμε έμπειρους μουσικούς παραγωγούς, συνεργαζόμενα studio ηχογράφησης με ανταγωνιστικές τιμές, δυνατότητα εσωτερικής και εξωτερικής live ηχογράφησης. Παράλληλα, συνεργαζόμαστε με φωτογράφους επώνυμους και ειδικευμένους στην καλλιτεχνική φωτογραφία.

Comments are closed.

© Artway· 1997 - 2021 · All rights reserved.