Αφιερωματα

Αφιερωματα

Αφιερωματα

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΜΑΝΩΛΗ ΡΑΣΟΥΛΗ
«Εδώ είναι του Ρασούλη …»
+ guests
Τραγουδοποιός, τραγουδιστής, συγγραφέας και δημοσιογράφος, με εκατοντάδες άρθρα, ραδιοφωνικές εκπομπές, τηλεοπτικές συνεντεύξεις και αφιερώματα, έχει χαρακτηριστεί ο καλύτερος στιχουργός των τελευταίων ετών.

Εμβληματικά τραγούδια του έχουν τραγουδηθεί από τις σημαντικότερες φωνές μας. Ο δίσκος ‘Η εκδίκηση της γυφτιάς’ που έφτιαξε με τον Νίκο Ξυδάκη και τον Νίκο Παπάζογλου άλλαξε την πορεία του λαϊκού τραγουδιού στην Ελλάδα για πάντα.

Η παράσταση ‘Εδώ είναι του Ρασούλη’ είναι ένα μεγάλο αφιέρωμα – γιορτή, με την προσωπική επιμέλεια και πινελιά της κόρης του, Ναταλί Ρασούλη. Με διαλεγμένους μουσικούς που ήταν κοντά στον Μανώλη Ρασούλη και με ένα μοναδικό οπτικό υλικό – ντοκυμαντέρ, που θα μας φέρει τον Ρασούλη αναπάντεχα κοντά μας … σαν να είναι εδώ … σαν να κοιτά από πάνω και να συμμετέχει στο γλέντι μας! Μια συναυλία γεμάτη αγαπημένα τραγούδια!

Στην παράσταση ερμηνεύουν, ανάλογα με τις ημερομηνίες,  ο Δημήτρης Μπάσης, η Λιζέτα Καλημέρη, η Σοφία Παπάζογλου, η Ζωή Παπαδοπούλου, η Ναταλία Ρασούλη, ο Πέτρος Βαγιόπουλος και πολλοί άλλοι.

 

 

Comments are closed.

© Artway· 1997 - 2014 · All rights reserved.